Empresa
Autocars
Serveis
Consultes
Mestral Viatges
Mestral Viatges

Travell-Mat, SL va adquirir el juliol de l'any 1999 a l'empresa MESTRAL VIATGES, SL amb el número d'autorització GC-883 dedicada en exclusiva a la venda i organització de viatges nacionals i internacionals, amb aquesta adquisició de Mestral Viatges, SL, Travell-Mat, SL està en condicions de poder oferir una sèrie de serveis complementaris amb els quals els nostres distingits clients poden beneficiar-se de la comoditat i l'estalvi que suposa el fet de poder contractar paquets integrats o a mida que comprenguin totes les necessitats de qualsevol viatge o desplaçament de col·lectius de persones.

MESTRAL VIATGES, SL dedica de manera quasi exclusiva la seva activitat en atendre a les necessitats dels clients d'ILURO-BUS, la qual cosa ens satisfà plenament.

Per a empreses i altres col·lectius de persones estem concertats amb una gran gamma de restaurants, hotels i llocs d'oci de reconegut renom amb els que podem confeccionar una extensa i variada gamma de serveis acords amb les necessitats de cadascú.

OFERTA exclusiva per a directius d'empreses i col·lectius de persones, mestres i clients particulars d'ILURO-BUS, MESTRAL VIATGES SL ha concertat amb diferents agencies majoristes de viatges de reconegut renom nacional i internacional tarifes especials amb les que els nostres clients poden beneficiar-se d'importants descomptes en les seves vacances i viatges d'oci. Són cada cop més les persones que es beneficien d'aquesta oferta amb un alt nivell de satisfacció fet que ens enorgulleix i ens indica el nostre encert en els nostres criteris.

MÉS DE 500 RUTES EN TOT EL TERRITORI NACIONAL A PARTIR D'UNS CLARS OBJECTIUS COM SON L'ART, LA CULTURA, LA GASTRONOMIA I L'OCI.

ESPEREM ELS SEUS CONSELLS I SUGGERIMENTS PER TAL DE SUPERAR-NOS.
 

Viatges Mestral
 
 
Idioma: català | castellano
 

Narcis Monturiol 36, Poligon industrial Cami del Mig - Cabrera de Mar• - Tel. 93 790 70 02 • Fax: 93 755 11 54 • E-mail